Over

Wie zijn we?

Wij zijn een team van gedreven adviseurs en projectmanagers. Onze passie is samen te werken aan inspirerende en maatschappelijk relevante projecten en verandervraagstukken. Wij geloven in teamwork! In al onze opdrachten sturen wij zowel op de inhoud en het proces als op het creëren van een topteam.

Wij bevinden ons op het snijvlak van Techniek & Psychologie. Enerzijds de techniek, waarbij we expertise hebben op het gebied van programma- & projectmanagement en beheer & onderhoud. Anderzijds de psychologie, waarbij we expertise hebben ontwikkeld op het gebied van: samenwerkingsprocessen, teamontwikkeling en leiderschap.

 

Plan B

 

Waarom Plan B (…en niet Plan A)?

Als uw project uniek is, dan is een standaard aanpak niet voldoende. Er moet creatief gezocht worden naar een speciale aanpak voor uw unieke project.

Wij hanteren voor elk project een unieke aanpak. Deze aanpak is enerzijds gericht op systemen en structuren (de “GOTIK” aspecten) en anderzijds wordt er tijd en aandacht besteed aan aspecten als team, samenwerking, communicatie, gedrag etc.

Omgevingen waar wij het beste tot ons recht komen zijn High Reliability Omgevingen. Voor meer info zie: High Reliability Projecten