Home / Cases / Lange Voorhout 9-11, Den Haag

Lange Voorhout 9-11, Den Haag

Het pand bestaat uit 5 bouwlagen (begane grond t/m 4e verdieping) met hieronder een tweelaagse parkeergarage. Ook is er een souterrain onder het pand gesitueerd. Op het dak zijn de installaties aangebracht. Aan de binnenzijde van het pand is een binnentuin aangelegd.

In 1986 is de voorzijde van het pand blijven staan en is er een (voor die tijd) modern kantoorpand achter gezet. In 2013 zijn de toiletgroepen gerenoveerd.

Na het verlaten van het pand door de vorige huurder in 2015, is het pand volledig gestript  en opnieuw opgebouwd om een toekomstbestendig en flexibel kantoorpand te realiseren. In nauwe samenwerking met de nieuwe huurder, Onderzoeksraad voor Veiligheid, is er een compleet inbouwpakket toegevoegd. De sfeer en karakteristieken van de voorzijde is behouden gebleven en de later toegevoegde achterzijde huisvest een doelmatig kantoor.

Beheer details
Beheer namens:Voorhout Vastgoed B.V.
Bouwjaar: ca. 1640 (Rijksmonument, Huis van Voorst)
Aantal m2 BVO:ca. 2.550 m2
Aantal m2 VVO:ca. 1.875 m2
Verhuurd:100%
In beheer sinds:2010

Diensten ingezet

Meer weten?

Neem contact op met Martijn te Roller.

mteroller@planb-advies.nl
+31 (0)6 30 81 06 35

Martijn is een zeer gedreven technisch en financieel beheerder met een focus op de opdrachtgever en de huurders.
Kernwaarden in zijn dagelijks werk zijn samenwerken, integriteit, vertrouwen en enthousiasme! Lees meer