Home / Ons team / Herman Krab

Herman KrabProjectmanager / Consultant

Herman Krab is een ervaren projectmanager die zijn sporen heeft verdiend in project management in verschillende takken van de industrie. Naast ervaring in project management is Herman ook ervaren in productiemanagement, waardoor hij goed begrijpt wat de operationele belangen en uitdagingen zijn in de organisaties waarin hij zijn projecten uitvoert.

Zijn aanpak kenmerkt zich door zich snel de materie eigen te maken en goed met de opdrachtgever te bepalen wat er nodig is voor een succesvol project: succesvol zoals de klant dat voor ogen heeft. Zijn overtuiging is dat een goede en duidelijke sfeer in het project team en bij alle aannemers ervoor zorgt dat het resultaat maximaal is. Zijn belangrijkste motto’s zijn: afspraak is afspraak, en we helpen elkaar als het nodig is.

Met zijn jarenlange ervaring bij grotere bedrijven is hij in staat om goed te begrijpen welke belangen er spelen en hoe je dit in je project kunt gebruiken en besturen; hierbij houdt hij het einddoel altijd scherp voor ogen.