Home / Over Plan B / Werken bij

Werken bij

Ben jij klaar voor een volgende stap in je loopbaan? Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. Vrouwen en mannen die techniek interessant vinden, maar wiens echte drive is om een succesvol team te bouwen, samenwerking en besluitvormingstrajecten te managen, diverse belangen op een lijn weten te krijgen, persoonlijk willen groeien en durven te leren.

Plan B is een team van gedreven adviseurs en projectmanagers. Onze passie is samen te werken aan inspirerende en relevante projecten in bouw- en verandermanagement. Projecten met specifieke uitdagingen waar goede samenwerking en inventiviteit succesbepalend is. Daarnaast vinden we het leuk kennis te delen, onderling en met klanten. We schrijven artikelen en boeken maar geven ook les in ons vak. Afgelopen 10 jaar hebben we een flinke groei doorgemaakt.

Afgelopen 10 jaar hebben we een flinke groei doorgemaakt en succesvol projecten opgeleverd. O.a. kantoren, musea, fabriekspanden en –installaties, datacentra, vliegveldterminal, uitbouw en verbouw van procesinstallaties behoren tot onze portefeuille. Ieder project zien we als maatwerk.

Algemene Plan B Competenties

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een grote diversiteit in drijfveren. Wat ons met elkaar bindt noemen wij het Plan B DNA:

Betrokken De Plan B projectmanagers en adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar wat de betrokken partijen beweegt (drijfveren/motieven/belangen) en zijn in staat partijen bij elkaar te brengen en het onderlinge vertrouwen en de samenwerking te bevorderen.
Betrouwbaar De projectmanagers van Plan B zijn zeer zelfstandig en verantwoordelijk, komen afspraken na en sturen strak op afgesproken mijlpalen, rapporteren transparant en op tijd, managen verwachtingen en afwijkingen.
Boeiend De plan B projectmanager voegt iets speciaals toe. Hij/zij verrast klanten en collega’s met nieuwe kennis en inzichten, alternatieve aanpakken en humor.

Plan B Begeleidingsprogramma

Plan B heeft voor iedere medewerker een intensief begeleidingsprogramma, waarin kennis wordt gedeeld en de werkwijze van Plan B wordt toegelicht, geoefend en aangescherpt, maar met name veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. In het programma wordt gebruik gemaakt van gastsprekers, trainingsacteurs en intervisie. Het programma bestaat uit o.a.:

  • individuele coaching
  • maandelijkse teamsessies
  • jaarlijkse summercourse
  • projectbezoeken
  • jaarlijks trainingsweekend
  • projectevaluaties

Door de begeleiding en het vertrouwen van onze klanten zijn stevige loopbaanstappen mogelijk. Binnen Plan B krijg je de ruimte om te ontwikkelen en te groeien, eventuele opleidingen behoren tot de mogelijkheid. Daarnaast is er ruimte voor initiatief en ondernemerschap.

Plan B medewerkers ontvangen een marktconform salaris, een goede pensioenvoorziening en de benodigde bedrijfsmiddelen worden beschikbaar gesteld.

Op dit moment hebben we onderstaande vacatures. Staat er niets voor jou bij en wil je ons toch beter leren kennen? Laat het ons weten!