Home / Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

Uw werkomgeving is het huis van uw business

Een groot deel van ons leven brengen we in een werkomgeving door. Een gezonde, prettige huisvesting die tevens duurzaam is qua levensduur en in gebruik is dan niet meer dan normaal. Dit wilt u immers thuis toch ook? Wij verzorgen uw vastgoedmanagement.

Wij geloven in de meerwaarde van goede (kantoor-)huisvesting. Of het gebouw nu in uw bezit is en onderdeel is van uw business of dat u het nodig heeft om uw business te huisvesten. Wij streven naar productie- of werkomgeving passend bij uw manier van werken, uw werkprocessen faciliteert en de arbeidsproductiviteit vergroot.

Adviseren, beheren en vastgoed laten renderen

Vastgoedmanagement is een breed begrip, net zo breed als onze diensten die wij op dit gebied u kunnen aanbieden. Plan B kan u adviseren over de technische staat en de te verwachten investeringen. Daarnaast kunnen wij u helpen met het in beeld brengen van de wensen en eisen bij nieuwbouw of verbouw.  Graag denken wij mee over hoe uw gebouw optimaal ingezet kan worden voor uw organisatie en medewerkers. Maar ook begeleiding en toezicht tijdens uw voorgenomen verbouwing.

Wanneer u uw vastgoed verhuurd kan het financieel beheer een hoop tijd in beslag nemen, echter kun u dit ook aan ons uit handen geven. De jaarlijkse afhandeling van de servicekosten en bijbehorende administratie verzorgen wij, maar ook de inkoop van diensten en leveringen (bijvoorbeeld het afsluiten van voordelige energiecontracten).

Vastgoedmanagement is onze passie

Of u nu eigenaar of huurder bent van uw huisvesting, in beide gevallen kunnen wij u optimaal ondersteunen in het beheer. U volledig ontzorgen of daar ondersteunen waar behoefte is. Dit doen wij altijd met even veel passie.

Plan B beheert uw werkomgeving of vastgoedobjecten op een betrokken wijze; wij kennen onze opdrachtgevers en weten wat ze wel of juist niet willen. Kennis van de panden en wat ervoor nodig is om hun waarde te behouden en het liefst voegen wij waarde toe. Door ons oprecht te interesseren in uw huurders/gebruikers en bijbehorende business en daarmee acteren op hun wensen en eisen.

Wij geloven in toegewijde teams. Teams die met kennis van gebouwen, techniek, financiën en mensenkennis in staat zijn panden in optimale conditie te houden en huurders tevreden te stellen. Vanuit onze expertise adviseren wij proactief over kostenbesparende maatregelen, waarde verhogende ingrepen en verhoging van huurders tevredenheid.

Meer weten?

Neem contact op met Martijn.

mteroller@planb-advies.nl
+31 (0)6 30 81 06 35

Martijn is een zeer gedreven technisch en financieel vastgoedmanager met een focus op tevreden opdrachtgever en huurders/gebruikers.